Tervetuloa seuraamaan ajatuksiani uusille sivuilleni

Ilmastonmuutos ei ole kadonnut eikä ekologista kriisiä ratkaistu. Myöskään kiinnostukseni aiheeseen ei ole loppunut. Lähdin kuntavaaliehdokkaaksi Kirkkonummella tarjotakseni mahdollisuuden äänestää ilmaston puolestapuhuja kunnanvaltuustoon. Ilmastoasiat ja ekologiset kysymykset liittyvät lähes kaikkeen päätöksentekoon myös kuntatasolla ja olen valmis edustamaan ilmastonäkökulmaa kaikessa toiminnassani.

Yhteiskuntamme on suurten muutosten edessä. Ekologisen jälleenrakennuksen on näyttävä vahvasti kaikilla päätöksenteon tasoilla. Ilmasto on siis myös kuntavaalien tärkein teema ja on tärkeää nostaa esiin niitä erilaisia ratkaisuja, joita kuntatasolla on mahdollista toteuttaa. Olen monesti kuullut väitettävän, että ilmastopolitiikka olisi lähinnä valtiotason asia ja tämän haluan todistaa vääräksi. Kuntatasolla päätetään monista ihmisten arkeen liittyvistä asioista, joilla on suorat vaikutukset asukkaiden hiilijalanjälkeen tai mahdollisuuksiin pienentää sitä.

Tervetuloa siis seuraamaan jatkossakin ilmastoaiheita ja keskustelemaan kuntien ilmastotyöstä uusille kotisivuilleni osoitteeseen ronjakarkinen.net.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.